Ο Σύλλογος

Ο Σύλλογος μας δραστηριοποιείται στην Κομοτηνή του Ν. Ροδόπης και ιδρύθηκε το 2019 ύστερα από πρωτοβουλία μιας ομάδας φίλων, που κοινό χαρακτηριστικό  μας είναι η αγάπη για το τρέξιμο και τον αθλητισμό.

Τα μέλη του Συλλόγου είναι ερασιτέχνες αθλητές, πολλοί από αυτούς διακριθέντες σε δρομικούς αγώνες στην άσφαλτο, βουνό, στίβο.

Στόχος μας είναι η διάδοση του τρεξίματος και η ανάπτυξη του αθλητισμού με όλα τα οφέλη που συνεπάγονται:

Πνεύμα ευγενούς άμιλλας, ανάπτυξη του σώματος και του πνεύματος, διατήρηση καλής σωματικής κατάστασης, ψυχαγωγία, προαγωγή της κοινωνικής ζωής και φυσικά αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου μακριά από το άγχος και τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Συμμετέχουμε σε δρομικούς αγώνες και άλλα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της Κομοτηνής και στοχεύουμε στην ανάδειξη της πόλης και των ανθρώπων της σε πανελλήνιο επίπεδο.

Οι Rodopi Runners προσπαθούμε από κοινού για τη διάδοση του δρομικού κινήματος ώστε αυτό να γίνει τρόπος ζωής σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό.

Με χαρά λοιπόν σας καλούμε να συμμετέχετε στις δρομικές μας διοργανώσεις, θυμίζοντας σας πως δε χρειάζεται να είστε πρωταθλητές η παλιοί αθλητές για να ασχοληθείτε με το τρέξιμο.

Φορέστε τα αθλητικά σας παπούτσια και απλά ξεκινήστε να τρέχετε!