ΚΑΝΟΝΙ ορεινός αγώνας Νυμφαίας

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΚΑΝΟΝΙ ορεινός αγώνας Νυμφαίας

12 Σεπτεμβρίου 2021

12 Σεπτεμβρίου 2021

 

ΚΑΝΟΝΙ αγώνας ορεινού τρεξίματος Νυμφαίας 12 χιλιόμετρα

Οι Rodopi Runners βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν τη διεξαγωγή ενός καινούργιου αγώνα στην καρδιά της Νυμφαίας!

Ο ορεινός αγώνας Νυμφαίας Κανόνι, θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 09:00.

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού, θα είναι το Τουριστικό περίπτερο της Νυμφαίας.

Ο αγώνας απόστασης 12χλμ με υψομετρική 500μ, θα έχει όριο τερματισμού τις 4 ώρες.

Η διαδρομή του αγώνα ξεκινάει από το Τουριστικό της Νυμφαίας, συνεχίζει προς το παλιό τελωνείο, κανόνι, όπου και θα υπάρχει στεκ, υψομετρικό και επιστρέφει παράλληλα προς το Τουριστικό.

Στόχος όλων μας είναι η διεξαγωγή ενός Covid free αγώνα, για το λόγο αυτό θα ισχύσουν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ που ισχύουν σήμερα, Κυριακή 25 Ιουλίου, ημέρα ανακοίνωσης του αγώνα.

Συγκεκριμένα, ορίζεται ανώτατο όριο συμμετεχόντων τα 300 άτομα. Όλοι οι ενήλικες αθλούμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν την ημέρα του αγώνα αρνητικό PCR ή rapid test εντός 48ώρου, ενώ οι ανήλικοι αθλούμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό self test με ημερομηνία την ημέρα του αγώνα και έγγραφη συναίνεση γονέα για τη συμμετοχή στον αγώνα (έκδοση ΥΔ μέσω gov.gr). Από τους παραπάνω προληπτικούς ελέγχους εξαιρούνται όσοι προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει εώς 180 ημέρες μετά τη νόσηση). Συστήνεται η χρήση μάσκας στους ανοικτούς χώρους που θα παρατηρείται συνωστισμός, ενώ θα δοθεί τμηματική εκκίνηση. ​ Τις επόμενες ημέρες θα αποσταλεί στην ΓΓΑ το πρωτόκολλο του αγώνα προς έγκριση. Σε κάθε περίπτωση αλλαγών των όρων συμμετοχής θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλων των συμμετεχόντων.

Τα χαρακτηριστικά των αγώνων έχουν ως εξής:

  • Απόσταση 12 χιλιόμετρα
  • Θετική Υψομετρική διαφορά 543 μέτρα
  • Η διαδρομή αποτελείται κυρίως από μονοπάτια
  • Θα υπάρχει ένας (1) ενδιάμεσος σταθμός τροφοδοσίας και τροφοδοσία στον τερματισμό
  • Το χρονικό όριο έγκυρου τερματισμού θα είναι οι 4 ώρες

 

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου τροφοδοσίας, μεταλλίου και αναμνηστικού αγώνα. Τα χρήματα θα πρέπει να κατατεθούν στη Eurobank στον αριθμό Αριθμός λογαριασμού:

ΙΒΑΝ: GR8402601400000190201037854

που βγαίνει στο όνομα Σύλλογος δρομέων υγείας Ν. Ροδόπης. Παρακαλούμε θερμά ο κάθε αθλητής να ζητά κατά την κατάθεση να αναγράφεται ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό του ή αν στέλνει μόνος τα χρήματα μέσω internet banking, να το αναγράφει ο ίδιος ώστε να γνωρίζουμε ποιος έκανε την κατάθεση. Επίσης, όσοι επιλέγουν να αποστείλουν τα χρήματα μέσω internet banking, παρακαλούμε να επιβαρυνθούν οι ίδιοι και τα έξοδα αποστολής.

Η εκκίνηση θα δοθεί από το τουριστικό περίπτερο Νυμφαίας στις 9 π.μ. και ο τερματισμός θα είναι επίσης στο τουριστικό περίπτερο Νυμφαίας.

ΔΣ Rodopi Runners

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
12 Σεπτεμβρίου 2021

Χώρος Διεξαγωγής

Νυμφαία
Αλσος Νυμφαίας
Κομοτηνή, Ροδόπης 69100

Διοργανωτής

Rodopi Runners