ΑΓΩΝΑΣ ΟΧΥΡΟΥ ΝΥΜΦΑΙΑΣ 32 KM

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΑΓΩΝΑΣ ΟΧΥΡΟΥ ΝΥΜΦΑΙΑΣ 32 KM

5 Νοέμβριος 2023

€25

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ12οςΑΓΩΝΑΣ ΟΧΥΡΟΥ ΝΥΜΦΑΙΑΣ – TRAILRUN

Ο σύλλογος Δρομέων Υγείας RodopiRunners διοργανώνει τον 12οΑγώνα Οχυρού Νυμφαίας TRAILRUN την Κυριακή 05 Νοεμβρίου 2023 στις 09:30.

Ο αγώνας έχει συνολική απόσταση 32χλμ. με θετική υψομετρική 1.600 μέτρων, με σημείο εκκίνησης τερματισμού το Τουριστικό Περίπτερο Νυμφαίας.

Ο αγώνας ακολουθεί την κυκλική διαδρομή: Τουριστικό Περίπτερο Νυμφαίας – Εκκλησάκι Αγίου Γεωργίου – Πυραμίδα 24 (Ελληνοβουλγαρικό σύνορο) – Πυραμίδα 22 (Ελληνοβουλγαρικό σύνορο) – Στρατιωτικό Φυλάκιο Δραγάτη – Υψομετρικό 784 μ. «Λιθάρι» – Ποτίστρα – Κανόνι – Υψομετρικό 564 μ. και επιστροφή για τερματισμό στο Τουριστικό Περίπτερο Νυμφαίας.

Ο αγώνας αποτελεί μέρος της σειράς αγώνων της ITRA προσφέροντας 1 βαθμό. Όσοι συμμετέχοντες ενδιαφέρονται για την κατάταξη τους στην ITRA, παρακαλούνται να συμπληρώσουν το όνομα τους κατά την εγγραφή τους με λατινικούς χαρακτήρες όπως αυτό εμφανίζεται στις λίστες της ITRA.

Ο αγώνας είναι ανοιχτός για όλους τους δρομείς άνω των 18 ετών. Η συμμετοχή δρομέων άνω των 16 ετών δύναται να πραγματοποιηθεί με υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα τους.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν μόνο ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης σελίδας του συλλόγου Δρομέων Υγείας RodopiRunners, www.rodopirunners.gr.

 

Ημερομηνία ανοίγματος εγγραφών ορίζεται η 15η Σεπτεμβρίου 2023.

Το κόστος εγγραφής ορίζεται στα 25€.

Εγγραφή

 

Κάθε δρομέας θα παραλάβει το πακέτο συμμετοχής του, που θα περιλαμβάνει το τσιπ χρονομέτρησης (Bib), τον μοναδικό αριθμό, το τεχνικό T-Shirt.

Η παραλαβή του πακέτου θα πραγματοποιηθεί σε μέρος και ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερη ανακοίνωση, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του και σε ειδικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα.

Θα υπάρχουν τέσσερις(4) σταθμοί τροφοδοσίας με νερό, ισοτονικά ποτά, τζελ και φρούτα στα 8 – 14 – 21 – 26χλμ.

Βραβεύονται οι τρεις πρώτοι άντρες και πρώτες γυναίκες γενικής κατηγορίας καθώς και οι τρεις πρώτοι άνδρες της ηλικιακής κατηγορίας 50+ :

  • Γενική Κατηγορία Αντρών Γυναικών 18-49
  • Κατηγορία Αντρών 50+

Όλοι οι δρομείς οφείλουν να φέρουν τον αριθμό συμμετοχής τους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα στο μπροστινό μέρος του θώρακά τους. Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει το ενδεχόμενο αποκλεισμού τους.

Προκειμένου να καταγραφεί ο χρόνος τερματισμού και οι ενδιάμεσοι χρόνοι για τα επίσημα αποτελέσματα, όλοι οι δρομείς θα πρέπει να φέρουν επάνω τους το chip χρονομέτρησης καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και να περάσουν πάνω από όλους τους τάπητες χρονομέτρησης στους σταθμούς ελέγχου.

Η χρονική διάρκεια του αγώνα ορίζεται στις επτά (7) ώρες. Μετά το πέρας, όλοι οι δρομείς θα πρέπει να σεβαστούν τις υποδείξεις των διοργανωτών, ενώ η συνέχιση του αγώνα γίνεται με δική τους ευθύνη, έχοντας παραδώσει τον αριθμό συμμετοχής τους.

Ιατρικές υπηρεσίες κάλυψης του αγώνα θα χορηγηθούν από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, παράρτημα Ροδόπης.

Στο σημείο εκκίνησης θα υπάρχει ειδικός χώρος φύλαξης ατομικών αντικειμένων των δρομέων. Η διοργάνωση δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για καταστροφή, κλοπή, απώλεια κτλ προσωπικών αντικειμένων.

Ο κάθε δρομέας αναγνωρίζει πλήρως τους κινδύνους που εμπεριέχει η συμμετοχή του στον αγώνα και έχει την πλήρη ευθύνη όσον αφορά τη φυσική, ιατρική κατάσταση και την ικανότητα να συμμετάσχει. Η διοργάνωση δεν φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημιάς ή άλλης βλάβης.

Όλοι οι δρομείς με τη συμμετοχή τους παραχωρούν στη διοργάνωση το ανέκκλητο δικαίωμα χρήσης των στοιχείων τους και των φωτογραφιών τους για στατιστικά δεδομένα, διαφήμιση ή και μελλοντική χρήση.

Όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς έχουν γνώση και αποδοχή όλων των παραπάνω.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το σημείο εκκίνησης προσεγγίζεται από την Κομοτηνή μέσω του Άλσους Νυμφαίας και δεν έχει καμία σχέση με το χωριό Νυμφαία. Για να φτάσει κανείς στην εκκίνηση, ακολουθεί τον ασφάλτινο δρόμο μέσω του οποίου ανεβαίνει από την Κομοτηνή στο Άλσος Νυμφαίας.

Με εκτίμηση

Rodopi Runners

Κομοτηνή 13/09/2023

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
5 Νοέμβριος 2023
Κόστος:
€25

Χώρος Διεξαγωγής

Νυμφαία
Château Nouveau
Κομοτηνή, Ροδόπης 69100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Διοργανωτής

Rodopi Runners